Om goed met je eigen organisatie te kunnen werken, moet je je bemoeien met wat er voor en na jou in de keten gebeurt.

Marco Pastors

Drs. Marco Pastors is afgestudeerd bedrijfseconoom. Hij werkt als adviseur bij de B&A Groep. Pastors startte zijn carrière bij de OV-studentenkaart B.V. en richt zich in zijn werk voornamelijk op de vraagstukken in de publieke sector. Als voormalig wethouder in... [lees verder]Kennispartners
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
  • Syrima Advies
  • TIP Charlois
  • New Shoes Today
  • Bureau Ben Venneman
  • C3Group B.V.

UITNODIGING BOEKPRESENTATIE KETENSAMENWERKING 18-05-2010
EERSTE AANBIEDING BOEK 'KETENSAMENWERKING' AAN ELCO BRINKMAN

Beste bezoeker,

Bij de C3Group is weer iets te vieren en daar nodigen we u  graag voor uit.  Dit feestje is het directe resultaat van de goede samenwerking en kennisdeling met onze  partners en systeemgebruikers. 

Samen werken we aan ‘ketensamenwerking’. Al meer dan een decennium lang. Rondom de C3Group is inmiddels een groot kennisnetwerk ontstaan van professionals en bestuurders. Allen dagelijks intensief bezig met het verbeteren van ketensamenwerking binnen bedrijfsleven en overheid.  Een kleine 20 van hen hebben hun gezamenlijke kennis en ervaring op het gebied van ketensamenwerking op papier gezet. En wat voor papier. Een prachtig, full color, glossy, 200 pagina’s dik boekwerk met de titel ‘Ketensamenwerking; Duurzaam werken in ketens en netwerken’.

Het is een interessant boek geworden dat zowel doorwrochte kennis als menselijke emotie uitstraalt. Dat de geboorte van dit boek niet ongemerkt voorbij mag gaan, moge duidelijk zijn.

Elco Brinkman

Het eerste exemplaar zal dan ook feestelijk worden aangeboden aan de heer Elco Brinkman; een voorvechter van ketensamenwerking binnen het bedrijfsleven en de overheid en voorzitter van Bouwend Nederland.

Als goede relatie van de C3Group bent u natuurlijk van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze boekpresentatie die op 18 mei om 13:30 uur plaats zal vinden op de 10e verdieping van het prestigieuze Bouwhuis te Zoetermeer. (Adres Bouwhuis: Zilverstraat 69,  10de verdieping, 2718 RP Zoetermeer,  t +31 (0)79 3 252 252)

 

Na de boekpresentatie is er een rondetafel bijeenkomst met enkele stellingen op gebied van ketensamenwerking. De vorige rondetafel bijeenkomst heeft geleid tot een prachtige, ietwat prikkelende, poster die ook op 18 mei aan u zal worden uitgereikt.

Agenda 18 mei

13:30 uur

 

Ontvangst (Adres Bouwhuis: Zilverstraat 69,  10de verdieping, 2718 RP Zoetermeer,  t +31 (0)79 3 252 252)

13:45 uur

 

Welkom  door Robert van Brakel en start van de boekpresentatie ‘Ketensamenwerking; duurzaam werken in ketens en netwerken’  en bijbehorende website  www.duurzameketensamenwerking.nl

  • Inspirerende bijdrage door Joost Kadijk.
  • Reactie en bespiegeling op het boek door prof. Teun Hardjono
  • Overhandiging door Robert van Brakel van het 1e exemplaar van het boek  aan Mr. Drs. Elco Brinkman

14:30 uur

  Afsluiting boekpresentatie met hapje en drankje

15:00 uur

  Start rondetafel bijeenkomst met prikkelende stellingen en een inspirerende werkvorm.

17:15 uur

  Afsluiting rondetafel bijeenkomst met een borrel

            
Wij zien uw aanmelding graag tegemoet en kijken uit naar weer een inspirerende bijeenkomst en aansluitend eerste kennis-keten overleg van het ‘kennisplatform voor duurzame ketensamenwerking’.

Met vriendelijke groet
Namens het organisatieteam

Robert van Brakel en Jan-Joost Kroon